100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SLC (R172) AMG SLC 43 367
Bouwjaar 01.2016 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SLC (R172) AMG SLC 43

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde

Trillende remschijven

Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen. Veiligheid staat voorop bij de productie.

Geperforeerde remschijven

Versleten remdelen kun je niet voorkomen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ SLC (R172) AMG SLC 43 komen. U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie. Een achteras met schijven heeft ook remblokken.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SLC (R172)

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.