100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R231) 63 AMG 537
Bouwjaar 01.2012 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R231) 63 AMG

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SL (R231) 63 AMG

Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ SL (R231) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Geperforeerde remschijven

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKI FuseekogelsGMC WiellagersROVER Remslangen. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven.

Trillende remschijven

Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.