100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R231) 63 AMG 564
Bouwjaar 01.2012 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R231) 63 AMG

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SL (R231) 63 AMG

Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ SL (R231) dealer of de onderdelen passen op uw auto. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters. Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Trillende remschijven

Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Geperforeerde remschijven

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALL HandremkabelsLEXUS StuurkogelsMASERATI Remklauwen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.