100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R231) 63 AMG 571
Bouwjaar 07.2018 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R231) 63 AMG

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIA StabilisatorstangenDAIHATSU ABS sensorenLAMBORGHINI Draagarmen. Elke MERCEDES-BENZ SL (R231) 63 AMG heeft een eigen VIN-nummer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ SL (R231) komen. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.

Trillende remschijven

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.