100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R231) 63 AMG 585
Bouwjaar 04.2014 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R231) 63 AMG

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ SL (R231) 63 AMG komen. Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken.

Trillende remschijven

De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SL (R231), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Je stuur of rempedaal trilt als je remt dit kan een teken zijn van kromme remdelen. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.