100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R230) 65 AMG Black Series 670
Bouwjaar 07.2008 - 01.2012

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R230) 65 AMG Black Series

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SL (R230) 65 AMG Black Series

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHE RemblokkenJAGUAR SpoorstangSSANGYONG Draagarmen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd. Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd.

Trillende remschijven

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website.

Geperforeerde remschijven

Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ SL (R230) past. Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.