100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R230) 65 AMG 612
Bouwjaar 03.2004 - 01.2012

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R230) 65 AMG

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ SL (R230) 65 AMG past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPEL RemtrommelsDAIMLER FuseekogelsSKODA ABS sensoren. De volgende kwaliteiten bieden wij aan: Standaard (ABS) De premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax).

Geperforeerde remschijven

De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Elke MERCEDES-BENZ SL (R230) heeft een eigen VIN-nummer. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Remonderdelen die samenwerken met de schijven. Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt. Dit geeft over het algemeen een schurend geluid. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.