100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R230) 63 AMG 525
Bouwjaar 03.2008 - 01.2012

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R230) 63 AMG

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SL (R230) 63 AMG

Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ SL (R230). De casting moet uitwerken na het giet proces . Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Trillende remschijven

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken. De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

Geperforeerde remschijven

De productie van remschijven is complex. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.