100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R230) 600 517
Bouwjaar 03.2006 - 01.2012

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R230) 600

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SL (R230) 600

Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORD ABS sensorenINFINITI SpoorstangMAZDA Draagarmen. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Trillende remschijven

Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Als het rempedaal in word gedrukt dan komt er remvloeistof door de leiding heen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word.

Geperforeerde remschijven

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.