100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R230) 600 500
Bouwjaar 04.2003 - 01.2012

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R230) 600

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ SL (R230) 600 past. Wrijving ontstaat tijdens het remmen hier ontstaan veel krachten bij.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SL (R230)

Een nieuwe set remschijven kopen gaat bij RemOnderdelen.nl heel simpel. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Een auto remschijf mag nooit trillen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Een achteras met schijven heeft ook remblokken.

Geperforeerde remschijven

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDA WiellagersMITSUBISHI StuurkogelsMAZDA ABS sensoren. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.