100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R230) 55 AMG 517
Bouwjaar 03.2006 - 01.2012

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R230) 55 AMG

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SL (R230) 55 AMG, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVER ABS sensorenBUICK RemschijvenJAGUAR Wielnaven. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SL (R230)

Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%.

Trillende remschijven

Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? De productie van remschijven is complex. Een auto remschijf mag nooit trillen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.