100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R230) 500 306
Bouwjaar 10.2001 - 01.2012

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R230) 500

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAI RemblokkenDAIHATSU WiellagersFERRARI Draagarmen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De minimale dikte mag niet overschreden worden. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SL (R230) 500

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ SL (R230) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Gietijzer komt minder veel voor als component. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Trillende remschijven

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.