100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R230) 350 245
Bouwjaar 03.2003 - 01.2012

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R230) 350

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ SL (R230) 350 dealer of de onderdelen passen op uw auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Geperforeerde remschijven

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig! Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SL (R230)

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.