100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R129) SL 73 AMG 525
Bouwjaar 01.1999 - 12.2001

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R129) SL 73 AMG

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Elke MERCEDES-BENZ SL (R129) SL 73 AMG heeft een eigen VIN-nummer.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SL (R129)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDA RemklauwenCHEVROLET RemblokkenSAAB Remcilinders. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis. Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen.

Geperforeerde remschijven

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.