100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R129) 600 SL 408
Bouwjaar 02.1992 - 08.1994

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R129) 600 SL

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ SL (R129) 600 SL komen. Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren.

Geperforeerde remschijven

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ SL (R129) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPEL RemtrommelsPLYMOUTH RemblokkenLINCOLN Remschoenen. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.