100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R129) 600 394
Bouwjaar 07.1992 - 10.2001

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R129) 600

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SL (R129) 600

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De meeste moderne auto's hebben schijfremmen op de voorwielen, en sommige hebben schijfremmen op alle vier de wielen. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ SL (R129) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Geperforeerde remschijven

De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren. Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven.

Trillende remschijven

Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20. De merken AUDI BMW MERCEDES PORSCHE hebben ook vaak geperforeerde remschijven. Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSU RemschoenenVAUXHALL HandremkabelsBEDFORD Remslangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.