100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R129) 500 SL 326
Bouwjaar 09.1989 - 08.1992

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R129) 500 SL

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf. Een achteras met schijven heeft ook remblokken.

Trillende remschijven

Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SL (R129) 500 SL

Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ SL (R129). Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.