100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R129) 300 SL 190
Bouwjaar 03.1989 - 08.1993

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R129) 300 SL

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Elke MERCEDES-BENZ SL (R129) 300 SL heeft een eigen VIN-nummer.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SL (R129)

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Elektrisch remmen wordt de toekomst. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid.

Trillende remschijven

Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest. Te goedkope remonderdelen voldoen vaak niet aan de veiligheidseisen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAI RemklauwenHONDA RemcilindersJEEP Remblokken. U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie. Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.