100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R107) 560 SL 230
Bouwjaar 09.1985 - 12.1989

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R107) 560 SL

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Stofplaten remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig! Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SL (R107) 560 SL

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ SL (R107) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn.

Trillende remschijven

Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Een auto die trilt duidt vaak op een remprobleem wat opgelost moet worden. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.