100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R107) 500 SL 231
Bouwjaar 05.1980 - 12.1985

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R107) 500 SL

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde

Geperforeerde remschijven

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Remvloeistof komt veelal vrij bij monteren van remslangen en tangen. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden.

Trillende remschijven

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Elke MERCEDES-BENZ SL (R107) 500 SL heeft een eigen VIN-nummer. De volgende kwaliteiten bieden wij aan: Standaard (ABS) De premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax).

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SL (R107)

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.