100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R107) 500 SL 223
Bouwjaar 01.1986 - 08.1989

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R107) 500 SL

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde

Trillende remschijven

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien.

Geperforeerde remschijven

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ SL (R107) 500 SL. Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ SL (R107) past.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

U heeft de keuze uit 3 verschillende kwaliteiten. Een auto remschijf mag nooit trillen. Veiligheid staat voorop bij de productie. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.