100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R107) 420 SL 218
Bouwjaar 01.1986 - 08.1989

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R107) 420 SL

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SL (R107) 420 SL

Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe.

Geperforeerde remschijven

Als u zelf de remschijven van uw uw auto gaat vervangen is het verstandig om eerst te kijken of wij deze op voorraad hebben. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SL (R107), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEAT RemschoenenLAND ROVER StabilisatorstangenCADILLAC ABS sensoren. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar en Jurid

Trillende remschijven

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden. Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.