100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R107) 380 SL 204
Bouwjaar 09.1980 - 08.1985

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R107) 380 SL

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Versleten remdelen kun je niet voorkomen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SL (R107) 380 SL

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Een auto remschijf mag nooit trillen. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Trillende remschijven

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SL (R107), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.