100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R107) 380 SL 218
Bouwjaar 09.1980 - 08.1981

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R107) 380 SL

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SL (R107) 380 SL

Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SL (R107), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop.

Trillende remschijven

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.