100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R107) 350 SL 200
Bouwjaar 05.1971 - 12.1976

Remschijven MERCEDES-BENZ SL (R107) 350 SL

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SL (R107) 350 SL

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. Elke MERCEDES-BENZ SL (R107) heeft een eigen VIN-nummer.

Geperforeerde remschijven

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUS RemblokkenBEDFORD RemschijvenSKODA Spoorstang. Artikelnummers staan altijd op de doos en in het product.

Trillende remschijven

De minimale dikte mag niet overschreden worden. Trekt de auto naar links? Of trekt de auto naar rechts? Het voertuig moet altijd in een rechte lijn afremmen. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.