100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 450 SLC 5.0 241
Bouwjaar 06.1978 - 02.1980

Remschijven MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 450 SLC 5.0

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Wij hebben 3 kwaliteiten remschijven voor uw uw auto op voorraad. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 450 SLC 5.0 past. Remonderdelen die samenwerken met de schijven. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107). Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven.

Trillende remschijven

Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig! Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.