100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 450 SLC 218
Bouwjaar 09.1975 - 08.1979

Remschijven MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 450 SLC

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Wrijving ontstaat tijdens het remmen hier ontstaan veel krachten bij. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 450 SLC dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden. De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107)

Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Trillende remschijven

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULT SpoorstangFORD RemklauwenOLDSMOBILE Handremkabels. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.