100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 380 SLC 218
Bouwjaar 07.1980 - 08.1981

Remschijven MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 380 SLC

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 380 SLC

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107). Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt.

Trillende remschijven

Dit geeft over het algemeen een schurend geluid. Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Geperforeerde remschijven

Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.