100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 350 SLC 200
Bouwjaar 01.1972 - 02.1976

Remschijven MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 350 SLC

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) 350 SLC

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen. Remvloeistof komt veelal vrij bij monteren van remslangen en tangen.

Trillende remschijven

Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ SL Coupé (C107) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Trekt de auto naar links? Of trekt de auto naar rechts? Het voertuig moet altijd in een rechte lijn afremmen. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Geperforeerde remschijven

Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor frictie, waardoor de auto tot stilstand komt. Het merk ABS is de standaard kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.