WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:
MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 200 CDI 102PK
Bouwjaar 06-1998 - heden

Remschijven MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 200 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 200 CDI

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) komen. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd.

Geperforeerde remschijven

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wrijving ontstaat tijdens het remmen hier ontstaan veel krachten bij. Gietijzer komt minder veel voor als component. Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray.

Trillende remschijven

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken. Als u zelf de remschijven van uw uw auto gaat vervangen is het verstandig om eerst te kijken of wij deze op voorraad hebben.