WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:
MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 500 408PK
Bouwjaar 09-2011 - heden

Remschijven MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 500

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) E 500

De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S212) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een schijf en blok is een combinatie.

Geperforeerde remschijven

Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Trillende remschijven

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken.