Let op, vertraging wegens uitbreiding van ons magazijn! Vandaag besteld, volgende week geleverd!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ 190 (W201) Turbo-D 2.5 122
Bouwjaar 02.1988 - 08.1993

Remschijven MERCEDES-BENZ 190 (W201) Turbo-D 2.5

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ 190 (W201) Turbo-D 2.5

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIAC RemblokkenMG RemslangenPORSCHE Wiellagers. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Trillende remschijven

Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ 190 (W201) komen.

Geperforeerde remschijven

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.