WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven MERCEDES-BENZ

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Remschijf fabrikanten zoals BREMBO hebben eigen gieterijen. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie.

Trillende remschijven

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Geperforeerde remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Controleer op tijd uw auto slijtdelen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.