WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven LAND ROVER

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw LAND ROVER

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Trillende remschijven

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Geperforeerde remschijven

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.