Let op, vertraging wegens uitbreiding van ons magazijn! Vandaag besteld, volgende week geleverd!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA KAPPA 2.0 20V Turbo 220
Bouwjaar 06.1998 - 10.2001

Remschijven LANCIA KAPPA 2.0 20V Turbo

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw LANCIA KAPPA 2.0 20V Turbo

De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Wij controleren altijd bij de LANCIA KAPPA dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Geperforeerde remschijven

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAAB WiellagersBEDFORD RemblokkenSMART Stabilisatorstangen. Elke LANCIA heeft een eigen VIN-nummer.

Trillende remschijven

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.