100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD FIESTA V 1.6 TDCi 90PK
Bouwjaar 11.2004 - 06.2008

Remschijven FORD FIESTA V 1.6 TDCi

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen en nieuwe pistons. Je stuur of rempedaal trilt als je remt dit kan een teken zijn van kromme remdelen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD FIESTA V 1.6 TDCi, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZ FuseekogelsCHEVROLET RemschijvenFIAT Draagarmen.

Trillende remschijven

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis. Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD FIESTA V komen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw FORD

RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Een auto remschijf mag nooit trillen.