100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD FIESTA V 1.3 69PK
Bouwjaar 11.2001 - 06.2008

Remschijven FORD FIESTA V 1.3

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen in remdelen? Groothandelsprijzen voor remmen vind u bij RemOnderdelen. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw FORD FIESTA V 1.3

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen.

Geperforeerde remschijven

Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD FIESTA V komen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD past.