100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD FIESTA V 1.25 16V 75PK
Bouwjaar 05.2002 - 06.2008

Remschijven FORD FIESTA V 1.25 16V

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEO RemcilindersOPEL WiellagersMAZDA Draagarmen. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Lucas en ABS

Geperforeerde remschijven

Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw FORD FIESTA V 1.25 16V

De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD FIESTA V. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.