WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven CHEVROLET

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Geperforeerde remschijven

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg.

Trillende remschijven

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Je kunt bij ons betalen via {LIST}