WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW Z4 Roadster (E85) 2.5 si 218PK
Bouwjaar 01-2006 - heden

Remschijven BMW Z4 Roadster (E85) 2.5 si

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Remschijven kopen voor een auto. BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen. U heeft de keuze uit 3 verschillende kwaliteiten. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw BMW Z4 Roadster (E85) 2.5 si

Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wij controleren altijd bij de BMW Z4 Roadster (E85) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een nieuwe set remschijven kopen gaat bij RemOnderdelen.nl heel simpel.

Geperforeerde remschijven

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW.