WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven AUDI V8

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
04-1993 tot heden
180
245
Sedan
10-1988 tot heden
184
250
Sedan
10-1991 tot heden
206
280
Sedan

Geperforeerde remschijven

Wij controleren altijd bij de AUDI V8 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Gietijzer komt minder vaak voor als component. De casting moet uitwerken na het giet proces . Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Trillende remschijven

Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen. De juiste materialen moet men gebruiken bij monteren. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg.