WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven AUDI R8 Spyder

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
05-2016 tot heden
397
540
Cabriolet
05-2017 tot heden
449
610
Cabriolet
09-2017 tot heden
397
540
Cabriolet

Trillende remschijven

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI R8 Spyder, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Goedkope remdelen zijn vaak niet getest.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw AUDI

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De productie van remschijven is complex. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg.

Geperforeerde remschijven

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.