WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven AUDI R8 Spyder

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-2010 tot heden
316
430
Cabriolet
11-2011 tot heden
412
560
Cabriolet
02-2010 tot heden
386
525
Cabriolet

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw AUDI R8 Spyder

Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Te goedkope remonderdelen voldoen vaak niet aan de veiligheidseisen.

Geperforeerde remschijven

Wij hebben 3 kwaliteiten remschijven voor uw uw auto op voorraad. Het merk ABS is de originele kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven. Een auto remschijf mag nooit trillen. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.

Trillende remschijven

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie.