WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven AUDI R8

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
07-2015 tot heden
397
540
Coupé
07-2015 tot heden
449
610
Coupé
09-2017 tot heden
397
540
Coupé

Geperforeerde remschijven

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw AUDI R8

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis. Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage. Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI past.

Trillende remschijven

Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Veiligheid staat voorop bij de productie. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto.