WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven AUDI Q8

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
07-2018 tot heden
170
231
Terreinwagen gesloten
07-2018 tot heden
210
286
Terreinwagen gesloten
02-2018 tot heden
250
340
Terreinwagen gesloten
02-2018 tot heden
183
249
Terreinwagen gesloten

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw AUDI Q8

Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage.

Trillende remschijven

Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie. Wij controleren altijd bij de AUDI dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Geperforeerde remschijven

Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen.