WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven AUDI A6 Avant

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
05-2018 tot heden
150
204
Stationwagen

Trillende remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A6 Avant komen. Versleten remdelen kun je niet voorkomen. Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw AUDI

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De meeste moderne auto's hebben schijfremmen op de voorwielen, en sommige hebben schijfremmen op alle vier de wielen. Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval. Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven.

Geperforeerde remschijven

Controleer op tijd uw auto slijtdelen. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website.