WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven AUDI 200

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-1979 tot heden
100
136
Sedan
10-1979 tot heden
125
170
Sedan
10-1979 tot heden
100
136
Sedan

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw AUDI 200

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI. Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen. Elektrisch remmen wordt de toekomst.

Trillende remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. U heeft de keuze uit 3 verschillende kwaliteiten.

Geperforeerde remschijven

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven.