100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GTV 2.0 128PK
Bouwjaar 01-1985 - 12-1985

Remschijven ALFA ROMEO GTV 2.0

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw ALFA ROMEO GTV 2.0

Wij hebben 3 kwaliteiten remschijven voor uw uw auto op voorraad. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid.

Geperforeerde remschijven

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig! Elke ALFA ROMEO GTV heeft een eigen VIN-nummer.

Trillende remschijven

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVO ABS sensorenDODGE DraagarmenDAEWOO Remslangen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.