WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven ALFA ROMEO GTV

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-1985 tot heden
94
128
Coupé
07-1978 tot heden
96
131
Coupé
11-1980 tot heden
116
158
Coupé

Geperforeerde remschijven

Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO GTV dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen.

Trillende remschijven

Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Een auto die trilt duidt vaak op een remprobleem wat opgelost moet worden.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Remvloeistof komt veelal vrij bij monteren van remslangen en tangen.