WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD 16V 140PK
Bouwjaar 11-2002 - heden

Remschijven ALFA ROMEO 156 1.9 JTD 16V

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw ALFA ROMEO 156 1.9 JTD 16V

Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO 156. De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Trillende remschijven

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval. Remschijven kopen voor een auto. Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen.